No nyt on tasan viikko takana. Miltä tuntuu? Hyvältä! Energiaa saa nukkumisesta ja nyt kun aurinkokin paistaa (painun piakkoin lenkille) passaa nauraa.

--

Olen himoneuloja. Tykkään tehdä kaikenlaista käsilläni. Tällä hetkellä on reunusta vaille valmis hihatin työn alla. Viime viikolla valmistui neuletakki ja jouluksi tein kaikki lahjat itse. Tosin niiden raahaaminen jouluruuhkassa (käyttäen kahta lentokonetta, kolmeä bussia ja yhtä junaa= 16 tuntia) oli aika rassaavan haastavaa. Joka tapauksessa se kannatti.

Nyt kuitenkin mietityttää, että mitä mie teen noille miun villapaidoille ja kaikille tekeleille, jotka jäävät tässä tohinassa isoiksi? liian isoinaja väljinä niitä ei ilkiä käyttää. Lisäksi olen tosi kehno pienentämään vaatteita ja muuanne en raaski niitä lahjoittaa.  

---

Edit klo 18.15: Vitjat, just kun pääsin iloitsemaan, että eka viikko on takana, niin ilmestyy ensimmäinen vastoinkäyminen - mahatauti. Ilkeä pikkuviirus tai -bakteeri jyllää nyt kehossa ja aiheuttaa oireita. Toivottavasti tästä päästään eroon ja nopeasti.