No ei se vaaka ollutkaan jumi. Huh. Tosin huomenna vasta nähdään viikon lopullinen saldo.

Ääni on tänään hitusen paineessa ja vielä pitäisi sitä rasittaa. Kuoroharjoitukset nimittäin jatkuvat. Teos on kuitenkin aivan ihana: Dvorakin Stabat Mater. Voi suositella lämpimästi ihan kaikille. Ensimmäisellä kuuntelukerralla siitä ei välttämättä ihan niin paljoa saa irti, mutta vähitellen totuttautumalla ja kuuntelemalla ja tutustumalla se muuttuu oikeaksi musiikin Aladdininluolaksi. Sesam aukene!

Kiitoksia kaikille kanssasisarille kommenteista. Jatkakaa vain niiden lähettelyä, (käyn itsekin kurkkimassa muualla ;) Muiden blogistanialaisten avulla homma on sujunut noin 15 x paremmin, kuin koskaan aiemmin. Olisin tähän mennessä luovuttanut ja itkenyt ja sortunut vanhoihin tapoihin, mutta nyt kun kuulee siitä, mitä muille kuuluu, ymmärtää, että kaikki tuo turhautuminen - ja, no turhautuminen - on ihan normaalia.

Mutta nyt pitää juosta, niin ei solistien tarvitse meitä taviskuorolaisia odotella. Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

edit: Olen miettinyt sitä, että pitäisikö tuon ensimmäisen välitavoitteen saavuttamisesta (pitää muutokset ensimmäiseen etappiin 15.4. asti) palkita itsensä jollakin. En kuitenkaan ole keksinyt, että millä. Kauneushoitoloilla kun en tee mitään ja hieronta on niin tolkuttoman kallista siihen nähden, että mitä siitä saa. Taidan ostaa silloin jotkut aivan ihanan ylelliset villapaidan tai -hartiahuivin langat ja jonkun kivan tv-sarjan DVD-boxin. Napata vaikean, vaikean mallin ja hautautua kokonaiseksi viikonlopuksi vain telkkarin ääreen. Mitä nyt rauhallisella kävelyllä käy hieman happea haukkaamassa. (Ellei sitten sada tikku-ukkoja, sammakoita ja tulikiviä...)