Ja kävipä tänä aamuna niin, että vaaka näytti pudotusta tuommoiset 2,2 kg eli hurjat 79,4 kg (BMI 31,0 kg/m2). Piti hitusen ottaa tuossa perjantaina ja lauantaina tsemppiä, kun paino juuttui neljäksi päivää lukemaan 80,1 kg. Potutti, koska nuo tasakympit on aina olleet minulle sellaisia kompastuskiviä alaspäin tullessa. (Kumma, miten ne, painon kivutessa ylös, tuntuvat suorastaan pitkiltä alamäiltä.)

Tästä on hyvä ensi viikolla ottaa pois kilo, ja sitten pudottautua hurjaan puolenkilon viikkovauhtiin. Johan tässä on menty ylinopeutta pari viikkoa putkeen. :D

---

Mietin eilettäin sellaista vaihtoehtoa, että liittyisi mukaan keventäjiin. Jos sieltä sais kunnon vinkkiä sitten elämään painonpudotuksen jälkeen. (Huomaatteko, miten optimistinen olen: ajattelen jo nyt elämää alta 60 kiloisena. En ole yläasteen 7.luokan jälkeen painanut niin vähää. Vai oliko jopa ala-asteen 5.luokan terveystarkastus, jolloin vaaka näytti sellaisia lukemia... Tosin ei ole pituuttakaan tullut lisää kuin 4 senttiä, jos ihan sitäkään.)  Painonpudotuksen osaa jokainen terveellä tavalla, mutta millaisia ruoka-aineita, ja miten paljon, ruokavalioon pitäisi lisätä sitten kun tavoite on saavutettu? Siihen tarvitsisin apua. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä nettilaihdutusryhmästä? 10e/kk jäsenyydestä on kuitenkin aikamoinen summa opiskelijalle. Sitä ei mielellään ihan huuhaaseen tuhlaa. (Tosin tulihan se aiemminkin tuhlattua, moninkertaisena, turhiin makeisiin ja suolaisiin. Joten järki käteen tyttö hyvä.)